Adviseren

Wij adviseren  instellingen, professionals, ambtenaren en bestuurders rondom de brede buurtschool- en IKC-ontwikkeling in Den Haag. Dit doen wij vanuit onze kennis en ervaring over het creëren van verbinding tussen ouders, onderwijs en omgeving. We adviseren over IKC-ontwikkeling, beheer en exploitatie, samenwerking met ouders en huisvesting.

 

 

 

 

Ondersteunen

Wij ondersteunen  iedere organisatie en iedere professional in Den Haag die zich wil ontwikkelen binnen de brede buurtschoolontwikkeling. Dit doen wij door de rol van werkgever te vervullen voor diegenen die werken aan brede buurtschoolactiviteiten binnen een school en/of opvanglocatie. Wij ontlasten daarbij de school of opvanglocatie in de financiële en personele projectadministratie en nemen het werkgeversrisico op ons.

 

Verbinden

Wij verbinden  lokaal, stedelijk en landelijk en verbinden leren aan de praktijk en professionals aan professionals.
Dit doen wij via: kenniskringen, kenniswerkplaatsen, events en procesbegeleiding in de ontwikkeling tot een brede buurtschool of een kindcentrum.

 

 

 

 

 

 

Inspireren

Wij inspireren  iedereen die open staat voor verandering en vernieuwing binnen het onderwijs en kinderopvang. Wij zijn er voor iedereen die ondernemend is en de ontwikkeling van het kind centraal stelt.
Dit doen wij door inspiratiebijeenkomsten te organiseren zoals: Bus On Tour, Good Practices, Warming Up en Evening with.