Op 5 oktober 2022, de Dag van de Leraar, is de nieuwe Haagse LerarenPas* gelanceerd door wethouder Bredemeijer van Onderwijs, Jeugd en Sport. De Haagse LerarenPas is een cadeautje van de gemeente Den Haag aan alle Haagse leraren in het po, vo en mbo om jullie te bedanken voor hun inzet. Ook stagiairs, onderwijsassistenten, instructeurs en alle andere functies zijn onmisbaar. Iedereen die werkzaam is in het Haagse po, vo en mbo kan daarom gratis de Pas aanvragen.

Met de Haagse LerarenPas wil de Gemeente Den Haag medewerkers in het Haagse onderwijs bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Zij zijn namelijk van onschatbare waarde voor de stad. Op vertoon van de Haagse LerarenPas krijgen zij toegang tot allerlei kortingen en aanbiedingen in Den Haag, zoals bij musea, winkels, restaurants etc.
 
De Haagse LerarenPas is eenvoudig aan te vragen via het formulier op https://www.sbbdenhaag.nl/lerarenpas/. Men ontvangt dan een mail met een stappenplan waarmee de app kan worden gedownload en ontvangt een persoonlijke code om de Haagse LerarenPas gratis te activeren.

Meer informatie