Lerarenpas

Op 5 oktober 2022, de internationale Dag van de Leraar, overhandigde onderwijswethouder Bredemeijer de Haagse Lerarenpas aan leraren uit het PO, VO en MBO. In Den Haag zetten duizenden leraren zich dag in dag uit, in om de toekomstige generatie op te leiden en hen te helpen zich verder te ontwikkelen. En daarom verdienen onze leraren een cadeautje! Op vertoon van de Pas ontvangen leraren mooie kortingen en aanbiedingen op verschillende locaties in Den Haag, zoals bij musea, winkels, restaurants en vele andere plekken.

Deze pas in nu óók beschikbaar voor de medewerkers in de kinderopvang!

Werk jij in het onderwijs of de kinderopvang in Den Haag? Bijvoorbeeld als leraar, onderwijsassistent, instructeur of stagiair in het PO, VO of MBO? Of als medewerker op één van de kinderopvanglocaties in Den Haag? Download dan gratis een Haagse Lerarenpas!

Vul het aanmeldformulier hieronder in en je ontvangt van ons een persoonlijke code en informatie hoe je de Pas vervolgens kunt downloaden en activeren.

Heb je een vraag? Kijk hier voor de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via lerarenpas@sbbdenhaag.nl.

Let op alle velden zijn verplicht.

    Aanmeldformulier