Vrijwilligers voor de zomerschool in Transvaal

Gezocht: vrijwilligers voor de zomerschool in Transvaal!

Buurthuis Mandelaplein organiseert een zomerschool voor kinderen van diverse basisscholen in de wijk Transvaal. De zomerschool vindt plaats van woensdag 21 juli t/m vrijdag 6 augustus. De kinderen zullen ’s ochtends onder begeleiding van een leerkracht werken aan hun algemene kennis en taalvaardigheid.  In de middagen worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Wij zullen onder andere een bezoek brengen aan bezoekerscentrum Dunea in Meijendel en er worden leuke en interessante workshops gegeven met het thema water.

De zomerschool duurt in 3 weken. We zoeken vrijwilligers die tenminste 1 week, maar het liefst 3 weken aaneengesloten aanwezig kunnen zijn.
Hieronder vind jij de precieze data:

Week 1: woensdag 21 juli tot en met vrijdag 23 juli
Week 2: maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli
Week 3: maandag 2 augustus tot en met vrijdag 6 augustus

Wanneer je reageert, geef dan aan wanneer je beschikbaar bent. We kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het begeleiden van de kinderen in de ochtend, tijdens de pauzes, bij het middagprogramma, het klaarzetten van stoelen, het opruimen van lokalen en het creëren van een sfeer waarbij de kinderen zich veilig zullen voelen. Zo’n zomerschool met andere kinderen en leerkrachten kan namelijk best spannend zijn!

Wij willen de kinderen graag een paar onvergetelijke weken bezorgen, help je mee?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature, stuur dan het liefst zo snel mogelijk jouw motivatie en CV naar Nina Tromp (n.tromp@mandelaplein.nl). Voor meer informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Marije Talstra (06-51086920).

Een Verklaring omtrent het Gedrag is een vereiste en zal voor indiensttreding worden gevraagd.