Docenten voor zomerschool 2021 Transvaal

Kom werken op Zomerschool Transvaal!

Buurthuis Mandelaplein bevindt zich in het hart van de wijk Transvaal in Den Haag en werkt aan de verbinding, ontwikkeling en participatie van kinderen, jongeren en volwassenen in de wijk. Samen met de bewoners organiseren zij activiteiten voor jong en oud. Zij doen dit rond de thema’s talentontwikkelingen, (taal)educatie, sport en gezondheid.

Samen met OBS ’t Galjoen en OBS De Springbok organiseren zij in de zomervakantie een zomerschool voor de kinderen uit Transvaal. De Zomerschool vindt gedurende twee weken plaats in de zomervakantie. In de ochtend krijgen de kinderen van groep 4 t/m 7 lessen in taal. In de middag zijn er creatieve workshops, sportieve middagen en uitstapjes die aansluiten bij het ochtendprogramma.

Zij zijn op zoek naar een docent voor hun zomerschool in Transvaal die plaatsvindt in de eerste twee weken van de zomervakantie. Heb jij zin om in een enthousiast team de kinderen uit Transvaal een onvergetelijke ervaring te bieden deze zomer? En heb je tijd om de komende periode enkele uren mee te doen in de voorbereiding? En ben je beschikbaar in de zomervakantie voor een periode van minimaal 2 weken? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

- Je hebt een afgeronde of bijna afgeronde opleiding PABO of soortgelijk.
- Je hebt affiniteit met kinderen uit verschillende culturen.
- Je bent in staat om vanuit het bestaande lespakket (De Taalfabriek van Sardes) te kunnen onderwijzen.
- Je kunt zelfstandig en creatief werken.
- Je weet leerlingen te motiveren, te stimuleren en uit te dagen tot ontwikkeling van 21e eeuwse vaardigheden.
- Je vindt het leuk om de verbinding te leggen tussen taalonderwijs en talentontwikkeling in brede zin.

Wat kun jij van hen verwachten?

- Een leuk divers team.
- Een inspirerende, innovatieve omgeving.
- Betaalde functie op projectmatige basis (zzp/parttime-aanstelling).
- Een grote diverse groep kinderen die ook in de zomer graag wat leren.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature, stuur dan het liefst zo snel mogelijk jouw motivatie en CV naar Nina Tromp (n.tromp@mandelaplein.nl). Voor meer informatie over de functie kun je ook telefonische contact opnemen met Marije Talstra (06-51086920).

Een verklaring omtrent het gedrag is een vereiste en zal voor indiensttreding worden gevraagd.