Coördinator Leerkansenprofiel voor Petrus Dondersschool


Voor de Petrus Dondersschool in Den Haag zijn wij op zoek naar een coördinator Leerkansenprofiel (LKP).
Het betreft een tijdelijke functie van 1 september 2021 t/m 8 juli 2022 voor 19 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging.

Algemene kenmerken

De coördinator draagt zorg voor de organisatie, ontwikkeling en uitvoering van het primaire proces, te weten het onderwijs en de realisatie van de onderwijsdoelen voor wat betreft het Leerkansenprofiel op de Petrus Dondersschool. De door de gemeente beschikte subsidie geeft de inhoudelijke kaders aan waar de te ontwikkelen onderwijsprogrammering aan moet voldoen.

De coördinator is in dienst van Stichting brede buurtschool (Sbb), rapporteert hiërarchisch aan de directeur van Sbb en wordt functioneel aangestuurd door de directeur van de Petrus Dondersschool.

Doel

Het, in nauwe samenwerking met de schooldirecteur, verder ontwikkelen en vormgeven van het onderwijsprogramma voor het Leerkansenprofiel en het leidinggeven en coachen van de docenten.

Lees hier het volledige functieprofiel.

Interesse?

Motivatiebrief en cv kun je uiterlijk 30 juli 2021 mailen naar info@sbbdenhaag.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Natasja van Leeuwen (NvanLeeuwen@petrusdondersschool.nl of 06-48960799).

De aanstelling zal zijn vanaf 1 september 2021. De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op 17 en 23 augustus 2021.